Landingpage

Landingpages

Hvad er en landingpage

En landingpage er en enkelt side på internettet der giver dig mulighed for at indsamle de besøgendes information via en formular. En god landingpage får kvalificerede besøgende f.eks. fra en Google Adwords annonce. Og fordi de besøgende er interesserede i det du tilbyder, er der stor chance for at de udfylder kontaktformularen, som du kan følge op på.

Hvor er landingpages så vigtige

Alt for mange virksomheder sender deres besøgende (der kommer via annoncer) videre til forsiden på deres hjemmeside. Det mister de rigtig mange potentielle kunder på! Når du ved, hvem de besøgende er og hvad de er interesseret i, så kan du øge muligheden for at konvertere dem til kunder ved at få lavet en god landingpage.

Et eksempel. En bilforhandler har lavet en annonce på Google Adwords der skal give flere kunder i forretningen. Annoncen ser sådan ud:

Biler til gode priser
Vi har biler til alle behov. Kvaliteten er i
top og vi har de bedste priser.
www.xbilhandel.dk

 
Når en besøgende klikker på annoncen ryger man ind på forsiden af bilforhandlerens hjemmeside. Men hvis den besøgende nu har søgt efter "varebil" på Google, så skal den besøgende selv i gang med at klikke videre ind på bilforhandlerens hjemmeside for at se hvad de tilbyder i varebiler. Her mister de rigtig mange potentielle kunder!

I stedet skal bilforhandleren tage stilling til, hvad målet med annoncen egentlig er. Han vil gerne have den besøgendes kontaktinformation så han kan kontakte dem og spørge ind til deres behov og ønsker.

Derfor får han lavet en landingpage der fortæller om alle de fordele der er ved at handle varebil netop her samt en formular, hvor den besøgende kan udfylde navn, telefon og e-mail med overskriften: Udfyld formularen og få Danmarks bedste tilbud på varebil!

På denne måde vil bilforhandleren få mange flere kunder i butikken end han ellers ville.

Hvad gør en landingpage effektiv

Er du klar til at få lavet en landingpage eller skal vi optimere en eksisterende landingpage for dig? Vi lægger vægt på følgende:

Kontakt os og få et super godt tilbud på en professionel landingpage.