Google Adwords / Kom til tops på Google med det samme

Google Adwords er pengene værd

Google Adwords er et system udviklet af Google, som kan hjælpe dig med at markedsføre dine produkter på Googles søgemaskine og tilknyttede sider via små tekst-annoncer, som kommer frem hvis folk har søgt efter et af dine nøgleord. Systemet er et "Betal-pr-klik"-system, hvilket vil sige, at man ikke betaler for at ens annonce vises, men kun når besøgende klikker på den.

Formatet på annoncen er en overskrift samt to linjer tekst og en hjemmeside-adresse.

Annoncen vil blive vist på for eksempel Googles søgemaskine i toppen eller i højre side på resultatsiden. Hvor meget du ønsker at betale pr klik afgør, hvor på siden din annonce vises. Betaler du meget vises den i toppen - betaler du lidt vises den i bunden eller slet ikke/sjældent.

Undersøgelser viser, at 87% af alle der benytter Google som søgemaskine aldrig går videre til side 2. Derfor gælder det om, at henvisningen til ens hjemmeside ligger så højt som overhovedet muligt for at få flere besøgende.

Hvorfor bruge Google Adwords

Der er forskel på dem som finder din hjemmeside ved at klikke på et søgeresultat og dem der klikker på en annonce. Forskellen er, at dem som klikker i de almindelige søgeresultater typisk blot søger information, hvor dem der klikker på annoncer i højere grad er på udkig efter et produkt eller en ydelse - og er opmærksomme på, at de klikker på en reklame. Du har derfor nødvendigvis ikke brug for millioner af besøgende der blot surfer på nettet, men hellere kvalificerede besøgende der ved hvad de kommer efter.

Det er alligevel ikke helt så simpelt

Jeg er ked af at skulle sige det: Ja, du kan sætte din pris pr klik rigtig højt og få en god position og rigtig mange besøgende. Du kan lave en Google Adwords konto og opsætte en kampagne på kun 2 minutter, men har du ikke god erfaring med at bruge systemet, så vil dit budget meget hurtigt blive opbrugt uden at det resulterer i hverken salg eller forespørgsler.

Men lærer du hvordan man bruger Google Adwords systemet og hvordan man skriver og opsætter annoncer, så kan Google Analytics være et rigtig godt system til at skabe kvalificeret trafik til din hjemmeside.

Vi vil gerne hjælpe dig

Hvis du lader os hjælpe dig med at opsætte dine Google Adwords annoncer, så giver vi dig gratis klik til en værdi af 650 kr. Dvs. at de første mange nye kunder du får er gratis!

 

Hør mere om Google Adwords ►