Facebook markedsføring

Markedsføring via Facebook

Opret en virksomhedsside på Facebook - Kom i dialog med dine kunder.

Har du som virksomhed en dialog dine kunder kunne være interesseret i? Dialog er nemlig kernen på Facebook og vi kan hjælpe dig med at afklare, om du som virksomhed med fordel kan anvende Facebook markedsføring i din dialog med dine kunder. Der skal være relevant indhold til en dialog og Facebook er ikke bare annoncering og produktlistninger. Du skal indgå i en dialog på dine kunders vilkår når du anvender Facebook som markedsføring for din virksomhed.

Du må ikke underkende hverken fordelene eller ressourcerne du skal bruge på en virksomhedsside på Facebook. Du har de helt åbenlyse fordele ved, at få budskaber spredt ud i et stort netværk. Men en anden stor fordel, er den proces du går ind i ved, at overveje dine budskaber og formidlingen af dem i en helt anden sammenhæng end traditionel annoncering og formidling. På Facebook universet er du i et verdensomspændende socialt netværk med andre spilleregler, forventninger og sprog. At overveje at anvende Facebook, er en rigtig god afklaring og styrkelse af din kommunikation og dit forretningsfokus. Ressourcerne du skal anvende er betragtelige, men skærper din forretnings formidling betydeligt.

Facebook markedsføring med annoncering

Facebook annoncering er en anden mulighed du bør overveje som virksomhed og vi kan anbefale det. På Facebook kan du målrette din annoncering på et utal af måder - det minder lidt om mulighederne i Google AdWords. Forskellen er dog at du på Facebook, er midt i et helt andet personligt univers. Du har adskillige muligheder for at opbygge ambassadører og anbefalere af dine produkter, som vises overfor udvalgte profiler du er interesseret i.

Kontakt os for en vurdering af dine markedsførings muligheder på Facebook.

 

Hør mere om Facebook ►