Med mindre du har boet i en hule de sidste 5 år uden radio, tv eller internet, så bør du vide, at selv dine venners bedstemødre i dag bruger smartphones. Og ikke nok med, at stort set alle i dag har en smartphone (f.eks. Apple iPhone, Samsung Galaxy SIII, HTC eller Nokia Lumia), så er bruger mange også tablets f.eks. iPad.

Smartphones og tablets i overhalingsbanen

Det betyder, at flere og flere bruger smartphones og tablets til at søge på internettet med. Hvis man fremskriver udviklingen i brugen af smartphones og tablets, så forudser vi, at flere vil bruge netop smartphones/tablets til at søge på nettet med sammenlignet med almindelige computere allerede i 2015.

Det stiller store krav til os fordi vi skal lave hjemmesider og webshops som er brugbare uanset om en potentiel kunde sidder ved en almindelig computer eller med en smartphone/tablet.

Løsningen er: Responsive design

Prøv f.eks. at se www.valeo.dk på din smartphone - her vil du opleve, at hjemmesiden har tilpasset sig og at du nu uden problemer kan læse tekst, se billeder og navigere.

Har vi så lavet to forskellige hjemmesider? Nej, vi har lavet een hjemmeside med responsive design. Det betyder, at vores design altid tilpasser sig til den skærmstørrelse, som hjemmesiden skal vises på.

Følg med udviklingen

Har din virksomhed en hjemmeside der ikke er responsive, så er det bare med at komme i gang. I mister potentielt en masse kunder fordi jeres hjemmeside er svær/umulig at bruge på en smartphone.

Og det koster ikke alverden. Køber man en ny Umbraco hjemmeside hos Valeo, så tilbyder vi responsive design for kun 1.999 kr. ekskl. moms. Så står du overfor at skulle forny din hjemmeside, så overvej om det ikke vil kunne betale sig at lægge den i Umbraco og samtidig få den lavet, så den også er lækker at se på og nem at bruge på en smartphone.

Ønsker du blot at få responsive design på din nuværende hjemmeside, så er vi nødt til at se din hjemmeside først, før vi kan give dig et tilbud. 

Læs om mobil hjemmeside her ►

Kontakt os ► - det er helt gratis og uforpligtende :-)